OM OSS

 
Vi startade 1994 och vi har alltid profilerat oss som några av de ledande aktörerna inom elkraftsutrustning. Vi har en enorm styrka som bygger på kompetens och kvalitet in i minsta detalj, vid varje moment.För närvarande är vi ca 45 anställda på Elektroproduktion AB. Vi tillverkar, levererar och platsmonterar ställverk, centraler och automatikskåp samt erbjuder en stor mängd andra elkraftprodukter.Vi har en enorm kunskap och en stor erfarenhet i det vi gör samt många andra tjänster att erbjuda dig som kund.Vi levererar självklart även kompletta lösningar på elkraftanläggningar.

 


Varför ska ni välja oss?

Vi är unika vad gäller våra montörers ansvar för deras egna produktioner. Montörerna tar ansvar tillsammans med projektledarna från början till slut för alla kopplingar, montage och tillverkningen av specialkomponenter. Alla föreskrifter och normer följs också med stor noggrannhet. Vi gör allt enligt kundens önskemål. Övertonsmätning, termografering, service, m.m.
Du väljer precis det du behöver och det spelar ingen roll om det är smått, stort eller väldigt stort.
Vi har många nöjda kunder inom industrin, institutioner, myndigheter, fastighetsbolag och installatörer. Och självklart har vi behörighet för hög och lågspänning.
 
 
 
Skräddarsydda lösningar
 
Vår specialitet är ett brett utbud. Vi vet att det finns lika många ultimata lösningar som projekt. Kunskap på hög nivå möjliggör skräddarsydd elkraftsutrustning.
Våra skickliga projektledare är kreativa och lyhörda för att tillgodose kundens önskemål. Ritningarna görs överskådliga i CAD efter exakta beräkningar.

Flexibel organisation
 
Elektroproduktion är en flexibel organisation. Därför hanteras kompletteringar i pågående projekt smidigt. Projektledarna arbetar nära produktionen och tar enkelt fram alternativa lösningar i samråd med kunden.
Företagets flexibilitet bidrar också till korta och säkra leveranstider.
 

Hantverk med kvalité

 
För oss är tillverkning av centraler och ställverk hantverk som vi utför med stort kunnande. Vi har hög kompetensnivå som garanterar intelligenta lösningar. Våra montörer har erfarenhet av vitt skilda miljöer och förutsättningar för montage.
Resultatet säkras genom att vi använder produkter av bästa kvalitetsfabrikat.
Våra kunder vinner trygghet eftersom vi har maximal kännedom om föreskrifter och normer.

Ständig tillgänglig service
 
Vi ger alltid god service. Från förfrågan, under projekttiden och när anläggningen är i drift, genom våra säljare ute på fältet och ständigt tillgängliga projektledare. Vårt uppdrag är inte slut för att produkten levererats - vi tar ansvar.

Elektroproduktion har mångårig erfarenhet av att säkerställa kraftbehov. Vi står för kvalitetsmässigt hantverk med stort kunnande och hanterar skräddarsydda lösningar.
 
 
Elektroproduktion AB, Transportvägen 18, 246 42 Löddeköpinge                Tel växel: 046-70 82 00                             Org nr: 556480-5231
Producerad av Camero


Cookies